Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 克 洋蔥 ,切對半
- 60 克 紅蘿蔔 ,切塊 (3公分)
- 100 克 韭蔥 ,切塊 (3公分)
- 100 克 根芹菜 ,切塊 (3公分)
- 100 克 瑞士風乾牛肉 (Bündnerfleisch),切條 (2公分)
- 30 克 無鹽奶油
- 80 克 珍珠薏仁
- 900 克 水
- 2 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
- 100 克 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)
- 1 小撮 鹽 ,依個人口味調整
- 1 小撮 胡椒粉 ,依個人口味調整
- ½ 把 新鮮平葉巴西利 (約10克),僅取葉,切碎
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1137 kJ / 273 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 17 g