瑞士薏仁燉牛肉湯
TM5 TM6

瑞士薏仁燉牛肉湯

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 80 克 洋蔥 ,切對半
  • 60 克 紅蘿蔔 ,切塊 (3公分)
  • 100 克 韭蔥 ,切塊 (3公分)
  • 100 克 根芹菜 ,切塊 (3公分)
  • 100 克 瑞士風乾牛肉 (Bündnerfleisch),切條 (2公分)
  • 30 克 無鹽奶油
  • 80 克 珍珠薏仁
  • 900 克 水
  • 2 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
  • 100 克 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)
  • 1 小撮 鹽 ,依個人口味調整
  • 1 小撮 胡椒粉 ,依個人口味調整
  • ½ 把 新鮮平葉巴西利 (約10克),僅取葉,切碎

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1137 kJ / 273 kcal
Protein
9 g
Sacharidy
19 g
Tuk
17 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty