
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g cornichons cortados em pedaços
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 30 g azeite
- 70 g concentrado de tomate
- 300 g corações de frango
- 30 g cevada perolada lavada
-
1000
g caldo de galinha
nebo 1000 g água - ½ c. chá de sal
- 300 g batata cortada em cubos (1 cm aprox.)
- 10 grãos de pimenta preta
- 1 folha de louro
-
10
g aneto p/ servir
nebo 10 g salsa p/ servir - 60 g natas azedas p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 272 kcal / 1137 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entrecosto agridoce
40min
Perna de borrego com iogurte e especiarias
29hod. 50min
Sopa picante de lentilhas vermelhas e tomate com batatas recheadas a vapor
55min
Smoothie de legumes verde
5min
Salada, massa com carne guisada e sobremesa de chocolate de morango
35min
Korma de couve-flor
2hod. 20min
Guisado de cogumelos e salsicha com cevada
55min
Carne em vinha de alhos
96hod.
Dip de queijo vegan
40min
Creme de legumes e urtigas com espargos e granola aromática
1hod. 15min
Risoto de cenoura e lombinhos com manteiga aromatizada
1hod.
Bolo preto da Madeira
1hod. 40min