Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g cornichons cortados em pedaços
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 30 g azeite
- 70 g concentrado de tomate
- 300 g corações de frango
- 30 g cevada perolada lavada
-
1000
g caldo de galinha
nebo 1000 g água - ½ c. chá de sal
- 300 g batata cortada em cubos (1 cm aprox.)
- 10 grãos de pimenta preta
- 1 folha de louro
-
10
g aneto p/ servir
nebo 10 g salsa p/ servir - 60 g natas azedas p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1137 kJ / 272 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Batido proteico de banana e amendoim
5 min
Pãezinhos de ameixa com molho de ameixa
Žádné hodnocení
Salada de carne com erva-príncipe
Žádné hodnocení
Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)
2 Std.
Rosbife com molho de curgete e hortelã
1 Std.
Bolo de fígado
1h 50min
Vinho quente
25 Min
Frango em vinho tinto
6u.
Sopa do Espírito Santo
55min
Bacalhau em molho de tomate
30 Min
Bolo de crepes com salmão marinado
1 Std. 10 Min
Spaghettini cozido em vinho tinto com carne guisada
9h