Salmone con salsa ai porri e piselli

Salmone con salsa ai porri e piselli

4.3 7 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 porzioni

Suroviny

  • 600 g di filetto di salmone fresco
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 4 - 5 pizzichi di pepe nero macinato
  • 10 g di foglie di prezzemolo fresco
  • 300 g di porri a metà in lunghezza, a fette (5 mm)
  • 200 g di zucchine a fette (1 cm)
  • 60 g di acqua
  • 150 g di piselli verdi, freschi o surgelati
  • 180 g di mascarpone

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 2696.7 mg
Protein 53.4 g
Kalorie 2847.7 kJ / 680.6 kcal
Tuk 41.9 g
Vláknina 4.6 g
Nasycený tuk 13.5 g
Sacharidy 25.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...