Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- aceite de oliva (para pincelar)
- 12 tomates en rama medianos (aprox. 1500 g)
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 130 g de jamón serrano en dados
- 120 g de pan blanco semiduro en trozos
- 2 dientes de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 40 g de aceite de oliva
- 250 g de sardinillas en aceite, escurridas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 505 kJ / 121 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 8.4 g
- Tuk
- 5.7 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 401.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50 Min
Ensalada ratatouille
1h
Brócoli al limón con costra de tomillo
40min
Milhojas de verduras
1h 30min
Terrina de ternera, salchichas y espinacas
50 Min
Tarta de queso de cabra y tomates cherry
1h
Pastel de pollo al estilo italiano
2 Std.
Salmón asado con tomates secos
20min
Salmón con patatas y calabacín
1 Std. 15 Min
Coliflor gratinada con carne al estilo italiano
1h
Pastel crujiente de puerros con salmón
45 Min
Piquillos rellenos y vinagreta de pimientos
10min