Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 Zweigchen Petersilie, frisch, vorsichtig gewaschen und getrocknet
- 40 g Olivenöl, nativ
- 40 g Schalotten
- 1 roter Chili, alle Sorten, klein, ohne Samen
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Zweigchen Rosmarin, frisch, Nadeln gewaschen und getrocknet
- 250 g Auberginen, in Würfeln (1-2 cm)
- 250 g Schwertfisch, in Würfeln (1-2 cm)
- ½ TL Salz
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Pennette
- 100 g Weisswein, trocken
- 150 g San Marzano-Tomaten, in Würfeln (1-2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1989 kJ / 475 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta mit Pilzragout
45 min
Bao-Buns aus dem Egg poacher
1 godz.
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 min
Seehechtfilet mit Rucola-Randen-Salat
1h 35min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35min
Basilikum-Tagliatelle mit Oliven-Tomaten-Sauce
1h 25min
Spinat-Radieschen-Salat
15min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50min
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20min
Frische Tagliatelle mit Steinpilzen
1 godz.
Trenette mit Pesto
45 min