Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 Zweigchen Petersilie, frisch, vorsichtig gewaschen und getrocknet
- 40 g Olivenöl, nativ
- 40 g Schalotten
- 1 roter Chili, alle Sorten, klein, ohne Samen
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Zweigchen Rosmarin, frisch, Nadeln gewaschen und getrocknet
- 250 g Auberginen, in Würfeln (1-2 cm)
- 250 g Schwertfisch, in Würfeln (1-2 cm)
- ½ TL Salz
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Pennette
- 100 g Weisswein, trocken
- 150 g San Marzano-Tomaten, in Würfeln (1-2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1989 kJ / 475 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüse-Fideuà
40min
Linguine mit Riesencrevetten
30min
Couscous mit Lamm und Gemüse
50min
Nasi goreng
50min
Spaghetti mit Lammragout
50min
Lamm-Tajine mit Aprikosen und Honig
1 godz. 30 min
Couscous mit Rotbarbe und Peperoni
30min
Peking Chicken
45min
Reis mit Meeresfrüchten
1 godz. 15 min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45min
Poulet Tajine mit Honig und Zwetschgen
40min
Orientalisches Rindsragout mit Perlencouscous
40min