Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Volkorenbrood
- 380 g water
- 1 snuifje suiker
- 20 g verse gist, verkruimeld
- 500 g volkoren tarwebloem
- 100 g zonnebloempitten
- 1 ½ tl zout
- olie, om in te vetten
Hartig broodbeleg
- 150 g roomkaas
- 150 g kwark
- 1 ei, hard gekookt, geschild, in vieren gesneden (volitelně)
- ½ tl zout
Kipgehaktballetjes
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 400 g kippengehakt
- 40 g paneermeel
- 1 ei
- 1 tl gedroogde oregano
- 10 g tomatenpuree
- 15 g sojasaus
- olie, om te frituren
- 50 g roomkaas
- 1 rode paprika, gesneden in de vorm van een snavel
- 1 gele paprika, gesneden in de vorm van een wenkbrauw
- 1 bos verse bieslook
- 10 ontpitte zwarte olijven, gehalveerd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1031 kJ / 246.4 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Sacharidy
- 18.6 g
- Tuk
- 13.4 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 384 mg
Alternativní recepty
Snelle kaassoufflés
45 min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
No ratings
Italiaanse brunch
1 godz. 30 min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
No ratings
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
No ratings
Groen gekleurde eieren
No ratings
Gestoomd volkorenbrood
2 godz.
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min