Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Volkorenbrood
- 380 g water
- 1 snuifje suiker
- 20 g verse gist, verkruimeld
- 500 g volkoren tarwebloem
- 100 g zonnebloempitten
- 1 ½ tl zout
- olie, om in te vetten
Hartig broodbeleg
- 150 g roomkaas
- 150 g kwark
- 1 ei, hard gekookt, geschild, in vieren gesneden (volitelně)
- ½ tl zout
Kipgehaktballetjes
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 400 g kippengehakt
- 40 g paneermeel
- 1 ei
- 1 tl gedroogde oregano
- 10 g tomatenpuree
- 15 g sojasaus
- olie, om te frituren
- 50 g roomkaas
- 1 rode paprika, gesneden in de vorm van een snavel
- 1 gele paprika, gesneden in de vorm van een wenkbrauw
- 1 bos verse bieslook
- 10 ontpitte zwarte olijven, gehalveerd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1031 kJ / 246.4 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Sacharidy
- 18.6 g
- Tuk
- 13.4 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 384 mg
Alternativní recepty
Basis brooddeeg
5min
Brood
3h
Boerenbrood
2 Std.
Ontbijt gebak
40 min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Nessuna valutazione
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Nessuna valutazione
Vijfzadenbrood
1h 50min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 Std. 35 Min
Ciabattabroodjes
3h 30min
Gestoomd volkorenbrood
2 Std.
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1 Std. 40 Min
XXL - Pompoensoep
50 min