Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Porree, in Ringen (2 cm)
- 80 g Kimchi
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 20 g Öl
- 75 g Schinkenspeckwürfel
- 160 g Risottoreis
- 390 g Wasser
- 20 g helle Sojasauce
- 1 TL Zucker
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¼ TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer
- 15 g Butter
- Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen, zum Garnieren
- Sesam zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1985 kJ / 474 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 1205 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30min
Linguine mit Pesto Primavera
20 Min
Afrikanischer Erdnuss-Eintopf
50 Min
Nudeln mit Tempeh und getrockneten Tomaten
30min
Grünes Risotto
35min
Safran-Tagliatelle in Butter-Weißwein-Sauce
35min
Pasta Verde - Orecchiette mit cremiger Erbsen-Sauce
30min
Schwarze-Bohnen-Chili mit Schokolade
1h 25min
Miso-Udon-Carbonara
25 Min
Graupenrisotto mit Rucola und Chorizo
30min
Paprika-Shakshuka mit Avocado
25 Min
Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln
35min