
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g selleri skåret i mindre stykker
- 50 g gulerødder skåret i mindre stykker
- 50 g løg skåret i halve
- 2 fed hvidløg
- 40 g smør, usaltet
- 1200 g vand
- 400 g kartofler skåret i tern
- 20 g Karl Johan-svamp, tørrede
- 1 tsk merian, frisk eller tørret
- 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
- 1 tsk salt
- ¼ tsk sort peber, stødt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 176 kcal / 737 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremet peberfrugtsuppe
20 min
Alsidig og cremet suppe
45 min
Kartoffel-porresuppe med sprød røget skinke
40 min
Misosuppe med tofu
No ratings
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
No ratings
Vietnamesisk pho
No ratings
Miso kyllinge suppe
No ratings
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
No ratings
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
No ratings
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
No ratings
Vichyssoise med pasta
35 min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
No ratings