Rassolnik (syltet cornichonsuppe)
TM6 TM5 TM31

Rassolnik (syltet cornichonsuppe)

5.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

  • 200 g syltede agurker (cornichoner), skrællede og skåret i skiver
  • 100 g gulerødder skåret i skiver
  • 100 g løg skåret i kvarte
  • 30 g vegetabilsk olie
  • 70 g tomatpure
  • 300 g kyllingehjerte
  • 30 g perlebyg skyllet
  • 1000 g kyllingebouillon
    nebo 1000 g vand
  • ½ tsk salt
  • 300 g kartofler skåret i tern (1 cm)
  • 10 peberkorn, sorte
  • 1 laurbærblad, tørret
  • 10 g dild, frisk til servering
    nebo 10 g persille, frisk til servering
  • 60 g creme fraiche til servering

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
272 kcal / 1137 kJ
Protein
13 g
Tuk
19 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše