Rassolnik (syltet cornichonsuppe)

Rassolnik (syltet cornichonsuppe)

5.0 1 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
6 portioner

Suroviny

  • syltede agurker (cornichoner), skrællede og skåret i skiver
    200 g
  • gulerødder skåret i skiver
    100 g
  • løg skåret i kvarte
    100 g
  • vegetabilsk olie
    30 g
  • tomatpure
    70 g
  • kyllingehjerte
    300 g
  • perlebyg skyllet
    30 g
  • kyllingebouillon
    1000 g
    1000 g vand
  • salt
    ½ tsk
  • kartofler skåret i tern (1 cm)
    300 g
  • peberkorn, sorte
    10
  • laurbærblad, tørret
    1
  • dild, frisk til servering
    10 g
    10 g persille, frisk, til servering
  • creme fraiche til servering
    60 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 13 g
Kalorie 1137 kJ / 272 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 2.6 g
Sacharidy 18 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...

Zobrazit vše