
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g syltede agurker (cornichoner), skrællede og skåret i skiver
- 100 g gulerødder skåret i skiver
- 100 g løg skåret i kvarte
- 30 g vegetabilsk olie
- 70 g tomatpure
- 300 g kyllingehjerte
- 30 g perlebyg skyllet
-
1000
g kyllingebouillon
nebo 1000 g vand - ½ tsk salt
- 300 g kartofler skåret i tern (1 cm)
- 10 peberkorn, sorte
- 1 laurbærblad, tørret
-
10
g dild, frisk til servering
nebo 10 g persille, frisk til servering - 60 g creme fraiche til servering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 272 kcal / 1137 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho
Pas d’évaluation
Misosuppe med tofu
Pas d’évaluation
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Pas d’évaluation
Vietnamesisk pho
Pas d’évaluation
Miso kyllinge suppe
Pas d’évaluation
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Pas d’évaluation
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Pas d’évaluation
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Pas d’évaluation
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Pas d’évaluation
Aubergine cream soup
Pas d’évaluation
Kyllingelaksa
30min