![Rassolnik (syltet cornichonsuppe) Rassolnik (syltet cornichonsuppe)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/86DCDBDC-7D06-4B4E-8D1E-EAC5BE5F31B8/Derivates/D8670B38-B870-4C1B-942D-8B181BB8CDC3.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g syltede agurker (cornichoner), skrællede og skåret i skiver
- 100 g gulerødder, skåret i skiver
- 100 g løg, skåret i kvarte
- 30 g vegetabilsk olie
- 70 g tomatpure
- 300 g kyllingehjerte
- 30 g perlebyg, skyllet
-
1000
g kyllingebouillon
nebo 1000 g vand - ½ tsk salt
- 300 g kartofler, skåret i tern (1 cm)
- 10 peberkorn, sorte
- 1 laurbærblad, tørret
-
10
g dild, frisk, til servering
nebo 10 g persille, frisk, til servering - 60 g creme fraiche, til servering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1137 kJ / 272 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.6 g