
Zařízení & příslušenství
Rassolnik (syltet cornichonsuppe)
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
6 portioner
Suroviny
-
syltede agurker (cornichoner), skrællede og skåret i skiver200 g
-
gulerødder skåret i skiver100 g
-
løg skåret i kvarte100 g
-
vegetabilsk olie30 g
-
tomatpure70 g
-
kyllingehjerte300 g
-
perlebyg skyllet30 g
-
kyllingebouillon1000 g
-
salt½ tsk
-
kartofler skåret i tern (1 cm)300 g
-
peberkorn, sorte10
-
laurbærblad, tørret1
-
dild, frisk til servering10 g
-
creme fraiche til servering60 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
13 g
Kalorie
1137 kJ /
272 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
2.6 g
Sacharidy
18 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

50 års jubilæum
50 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se Vám také líbit...
Cremet peberfrugtsuppe
20min
Alsidig fyldig suppe
Žádné hodnocení
Cremet champignonsuppe
20min
Misosuppe med tofu
Žádné hodnocení
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Žádné hodnocení
Vietnamesisk pho
Žádné hodnocení
Miso kyllinge suppe
Žádné hodnocení
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Žádné hodnocení