![Butternut squash- og ingerfærsuppe Butternut squash- og ingerfærsuppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CC8DB0FC-6A46-4A3E-A359-EB870765CC09/Derivates/CC418FD6-AF77-4CF3-BBCD-A4F8CB465A09.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g vegetabilsk olie
- 15 g ingefær
- 395 g butternut squash, skåret i mindre stykker
- 100 g kartofler, skåret i mindre stykker
- 60 g cashewnødder, rå
- ½ tsk salt
- 2 knivspids hvid peber, stødt
- 700 - 750 g vand, juster til ønsket konsistens
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 697 kJ / 166 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.9 g