Butternut squash- og ingerfærsuppe

Butternut squash- og ingerfærsuppe

4.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portioner

Suroviny

  • vegetabilsk olie
    15 g
  • ingefær
    15 g
  • butternut squash skåret i mindre stykker
    395 g
  • kartofler skåret i mindre stykker
    100 g
  • cashewnødder, rå
    60 g
  • salt
    ½ tsk
  • hvid peber, stødt
    2 knivspids
  • vand juster til ønsket konsistens
    700 - 750 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 5 g
Kalorie 697 kJ / 166 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 2.9 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše