Butternut squash- og ingerfærsuppe
TM6 TM5

Butternut squash- og ingerfærsuppe

4.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

  • 15 g vegetabilsk olie
  • 15 g ingefær
  • 395 g butternut squash skåret i mindre stykker
  • 100 g kartofler skåret i mindre stykker
  • 60 g cashewnødder, rå
  • ½ tsk salt
  • 2 knivspids hvid peber, stødt
  • 700 - 750 g vand juster til ønsket konsistens

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
166 kcal / 697 kJ
Protein
5 g
Tuk
10 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše