Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2030 g água
- 250 g placas de lasanha frescas, cortada em quadrados (12x12 cm aprox.)
- 2 chalotas cortadas em metades
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 1 malagueta vermelha cortada em fatias (3 mm aprox.)
- 400 g abóbora s/ casca, s/ sementes, cortada em pedaços (3-4 cm aprox.)
- ½ c. chá de sal
- 1 c. chá de caldo de legumes
- ¼ c. chá de pimenta preta, mais q.b. p/ temperar
- 50 g couve kale cortada em tiras (1 cm aprox.)
- 200 g queijo ricota
- 20 g mistura de sementes (sementes de abóbora, pinhão, etc.)
- 2 pés de manjericão, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2058.1 kJ / 491.9 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 53.3 g
- Tuk
- 24.7 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 381.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caril Massaman de beringela vegan
50min
Tofu com caril katsu vegan
1h
Dal agridoce
3j 30 menit
Folhados de Natal: De pato e de lentilhas
6hod. 20min
Cogumelos Portobello recheados
45min
Crumble de amêndoa com legumes
1h
Nuggets de cogumelos com molho de coco e açafrão
2j 30 menit
Caril thai de tamboril
35min
Tarte de grão com recheio de cogumelos e beterraba
45min
Ramen vegetariano
1hod. 30min
Tikka masala de couve-flor
30min
Estufado de beringela picante
30min