
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olie voor het invetten
- 2 - 4 verse kaffir limoenbladeren (zie tip), steeltjes verwijderd
- 100 g verse sperziebonen gepunt
-
2
lente-uien (ca. 40 g) in stukken
nebo 2 sjalotten (ca. 40 g) in stukken - 600 g witvisfilets (bijv. kabeljauw, snapper, baars), in stukken (3-4 cm)
- 30 - 50 g Thaise rode currypasta
-
60
g kokosroom
nebo 30 g kokosroompoeder - 1 eiwit
- ½ - 1 tl zout
- 1000 g water
- 1 chilipeper in dunne plakjes, om te garneren
- Nutriční hodnoty
- na 3 stuks
- Kalorie
- 202 kcal / 840 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Glutenvrije gevulde pepers
Pas d’évaluation
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Pas d’évaluation
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Pas d’évaluation
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Aardappelkoekjes
45min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Pistache en amandel filo spiraal
Pas d’évaluation
Thaise burgers
35min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Antioxidantenboost
10min