Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Öl
- 200 g Shiitakepilze, frisch, geviertelt
- 150 g Karotten, in Stiften (0.5 cm x 8 cm)
- 95 g Lauch, in Ringen (5 mm)
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1080 g Wasser
- 50 g Miso-Paste
- 250 g Tofu, schnittfest, in Würfeln (1 cm)
- Salz, zum Abschmecken
- Pfeffer, gemahlen, zum Abschmecken
- 4 Frühlingszwiebeln, in Ringen (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 377 kJ / 90 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Minestrone goes Asia
20min
Kokoseintopf
50 min
Asiatische Gemüsesuppe mit Tofu
1h 20 min
Vietnamesische Nudelsuppe
1h 20 min
Gemüse-Suppe mit Soba-Nudeln und Tofu
40 min
Wakamesalat mit Pilzen und Sesam
45 min
Sunomono - Japanischer Gurkensalat mit Seealgen
1h 20 min
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1h
Koreanische Ramen mit Tofu
1h
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 Std. 40 Min
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20min
Miso-Udon-Suppe
8 Std. 30 Min