
Kompatibilní verze
Gebackene Polentaknödel mit Rindsragout und Dillkohlrabi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rindsragout
- 20 g Öl
- 1 Knoblauchzehe halbiert
- 500 g Rindsgulaschfleisch in Würfeln (2 cm)
- 170 g Rotwein
- 160 g Portwein, rot
- 1 TL Salz
- 1 Zweiglein Thymian, frisch
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Sternanis
- 200 g Rinderfond
- 15 g Butter in Stücken
Polenta und Kohlrabi
- 1000 g Wasser
- 2 TL Salz
- 300 g Polenta, grob (Bramata)
- 3 Stück Kohlrabi geschält (ca. 750 g)
- 3 - 4 EL Weizenmehl
- 2 Eier verquirrlt
- 150 - 200 g Panko Paniermehl
Fertigstellung
- 1 l Frittierfett
- 50 g Zwiebeln halbiert
- 20 g Butter
- ½ TL Salz
- 100 g Gemüsefond (siehe Tipp)
- 1 EL Maisstärke
- ½ Bund Dill, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 770 kcal / 3223 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 73 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 9306 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Süßkartoffeleintopf mit Ente & Maroni
1hod. 20min
Slow Cooking Hähnchenfleisch-Bällchen und Kartoffeln
2hod. 10min
Menü: Gefülltes Brathenderl mit Erdäpfel-Vogerlsalat und Ölkuchen mit Marillen
1hod. 45min
Menü: Paprikahendl mit Reis; Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
1hod. 5min
Hendlgulasch mit Pilzen und böhmischen Knödeln
1hod. 20min
Gefülltes Hähnchen mit glasierten Kartoffeln
1hod. 30min
Rehragout mit Serviettenknödel
1hod. 25min
Fischpastete "Fisch im Fisch"
2hod. 50min
Gedämpfte süß-saure Fleischtascherl
1hod. 10min
Rotes Curry mit Ente
1hod. 10min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5hod. 20min
Saibling nach italienischer Art mit Paprikadip und Fenchelsalat
1hod. 40min