Kompatibilní verze
Gebackene Polentaknödel mit Rindsragout und Dillkohlrabi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rindsragout
- 20 g Öl
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 500 g Rindsgulaschfleisch, in Würfeln (2 cm)
- 170 g Rotwein
- 160 g Portwein, rot
- 1 TL Salz
- 1 Zweiglein Thymian, frisch
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Sternanis
- 200 g Rinderfond
- 15 g Butter, in Stücken
Polenta und Kohlrabi
- 1000 g Wasser
- 2 TL Salz
- 300 g Polenta, grob (Bramata)
- 3 Stück Kohlrabi, geschält (ca. 750 g)
- 3 - 4 EL Weizenmehl
- 2 Eier, verquirrlt
- 150 - 200 g Panko Paniermehl
Fertigstellung
- 1 l Frittierfett
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Butter
- ½ TL Salz
- 100 g Gemüsefond (siehe Tipp)
- 1 EL Maisstärke
- ½ Bund Dill, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3223 kJ / 770 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 9306 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35min
Milchreis mit Pudding, Karamellcreme und Beeren
1h 10min
Tahin-Mandel-Eis
15 godz.
Hornazo
2 godz. 30 min
Henderl in Rhabarber-Tomaten- Sauce mit Hirsenocken und Minzjoghurt
1h 40min
Brathendl nach peruanischer Art mit Salsa Verde und Avocadosalat
7 Std. 30 Min
Hendlhaxerl mit lauwarmen Fisolensalat und Cranberrysauce
1 godz. 20 min
Wolfsbarsch mit Bouillon-Gemüse
3 Std. 30 Min
Kalbsrollbraten mit Pfifferlingsfüllung
3 godz. 15 min
Hirschrücken mit Kakaokruste und Schokoladen-Orangen-Butter
1 godz.
Rote Rüben Suppe mit Wasabi-Nockerl
1 godz.
Wildgulasch mit Schokolade
3 Std. 50 Min