Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bulgur
- 1300 g Wasser
- 2 TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 300 g Bulgur
Linsen Dal
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 3 TL Garam Masala
- 2 TL Kurkuma, gemahlen
- ½ - 1 TL Chiliflocken, getrocknet, nach Geschmack
- 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 15 g Sesamöl
- 200 g rote Linsen, getrocknet, (siehe Tipp)
- 600 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 400 g Kokosmilch
- 200 g Wasser
- Salz, zum Abschmecken
- Pfeffer, frisch gemahlen, zum Abschmecken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2015 kJ / 481 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 653 mg
Alternativní recepty
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 min
One Pot Penne mit Linsenbolognese
40 min
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40 min
Indisches Gemüsecurry
50 min
Dal Makhani
1h 15min
Palak Paneer mit Reis
45 min
Korma Paste
1h 15min
Korma-Gemüse-Curry
25 min
Linsenbolognese "Orient" mit Kräutermandeln
40 min
Kichererbsen Masala
45 min
Linsendal
35 min
Belugalinsen-Lasagne
3h 35min