![Linsen Dal mit Bulgur Linsen Dal mit Bulgur](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/97eb4c1356a9cbb7c53fae4630649997/Derivates/190dd67eb6155f5f64ba469d523c3bc3a70496e6.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bulgur
- 1300 g Wasser
- 2 TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 300 g Bulgur
Linsen Dal
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 3 TL Garam Masala
- 2 TL Kurkuma, gemahlen
- ½ - 1 TL Chiliflocken, getrocknet, nach Geschmack
- 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 15 g Sesamöl
- 200 g rote Linsen, getrocknet, (siehe Tipp)
- 600 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 400 g Kokosmilch
- 200 g Wasser
- Salz, zum Abschmecken
- Pfeffer, frisch gemahlen, zum Abschmecken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2015 kJ / 481 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 653 mg
Alternativní recepty
Linsendal
35min
Kichererbsen Masala
45min
Sellerie mit Brot-Crumble
50 Min
Paneer
3 Std. 20 Min
Indisches Gemüsecurry
50 Min
Korma-Gemüse-Curry
25 Min
Palak Paneer mit Reis
45min
Dal Makhani
1 Std. 15 Min
Butter Chicken mit Kürbis und Basmati-Wildreismischung
1 Std.
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1 Std. 10 Min
One Pot Penne mit Linsenbolognese
40 Min
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45min