Zařízení & příslušenství
醒酒蛤蠣湯 - 胡劉柏佑
Příprava 20min.
Celkový 55min.
2 人份
Suroviny
-
香茅 切塊35 克
-
南薑 切小塊25 克
-
檸檬葉3 片
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 (大蛤蜊)800 克
-
淡菜 洗淨3 顆
-
熱水1000 克
-
赤嘴蛤 或其他貝類(如海瓜子),洗淨吐沙300 克
-
椰糖20 克
-
泰式辣椒醬30 克
-
酸辣醬15 克
-
魚露20 克
-
檸檬汁30 克
-
奶水20 克
-
椰子水160 克
-
番紅花絲少許
-
干貝2 顆
-
新鮮九層塔 洗淨,取苗備用少許
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
6044.4 mg
Protein
68.8 g
Kalorie
1952.8 kJ /
467.1 kcal
Tuk
10.2 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
320.4 g
Sacharidy
51.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
頂尖對決之王者食譜
6 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
安城牛肉湯
1hod. 10min.
蛤蜊蒜頭雞湯
1hod. 30min.
酸辣湯
55min.
泡菜年糕湯
40min.
韓國牛肉海帶湯
40min.
海味濃湯
50min.
野菇濃湯
40min.
麻辣鍋湯底
55min.
冰糖銀耳燉水梨
1hod.
蒜香蛤蜊卜卜鍋
Žádné hodnocení
竹筍蛤蜊雞湯
Žádné hodnocení
糯米人蔘雞湯
Žádné hodnocení