Zařízení & příslušenství
Pečený losos s miso a korejskou chilli pastou
Příprava 40min.
Celkový 7hod. 30min.
10 porcí
Suroviny
-
4 stroužky česneku
-
40 gramů čerstvého zázvoru oloupaného
-
80 gramů medu
-
15 gramů bílého vinného octa
-
60 gramů chilli pasty60 gramů korejské chilli pasty
-
60 gramů miso pasty
-
20 gramů sójové omáčky
-
30 gramů tmavého sezamového oleje
-
1 čerstvý losos, celý, vykuchaný (cca 2 kg)
-
4 polévkové lžíce slunečnicového oleje na vymazání
-
200 gramů hub shiitake, čerstvých na 5mm plátky
-
2 polévkové lžíce tmavého sezamového oleje
-
1 snítka jarní cibulky na 2mm kolečka
-
2 citróny na klínky a plátky
-
10 gramů mikrozeleniny (volitelně)
-
sezamová semínka (volitelně) bílá i černá, nasucho orestovaná
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
583.7 mg
Protein
10.4 g
Kalorie
1028.4 kJ /
245.8 kcal
Tuk
17.4 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
2.9 g
Sacharidy
13.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Švédský stůl na Silvestra
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hrášková dobrota
5min.
Chobotnice s cuketovým krémem
Žádné hodnocení
Placky z bílého chleba s malinovou omáčkou (bez cukru)
1hod. 10min.
Pisco sour (citrónový koktejl)
10min.
Gin tonik nanuky s okurkou
5hod. 10min.
Losos na fenyklu
Žádné hodnocení
Krůtí plátky na houbách
50min.
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45min.
Espresso martini
5min.
Králičí filet se slaninou a kuskusem z brokolice
1hod.
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1hod. 15min.
Líčka marinovaná v černém pivu
4hod. 35min.