Zařízení & příslušenství
Pečený losos s miso a korejskou chilli pastou
Příprava 40min.
Celkový 7hod. 30min.
10 porcí
Suroviny
-
4 stroužky česneku
-
40 gramů čerstvého zázvoru oloupaného
-
80 gramů medu
-
15 gramů bílého vinného octa
-
60 gramů chilli pasty60 gramů korejské chilli pasty
-
60 gramů miso pasty
-
20 gramů sójové omáčky
-
30 gramů tmavého sezamového oleje
-
1 čerstvý losos, celý, vykuchaný (cca 2 kg)
-
4 polévkové lžíce slunečnicového oleje na vymazání
-
200 gramů hub shiitake, čerstvých na 5mm plátky
-
2 polévkové lžíce tmavého sezamového oleje
-
1 snítka jarní cibulky na 2mm kolečka
-
2 citróny na klínky a plátky
-
10 gramů mikrozeleniny (volitelně)
-
sezamová semínka (volitelně) bílá i černá, nasucho orestovaná
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
583.7 mg
Protein
10.4 g
Kalorie
1028.4 kJ /
245.8 kcal
Tuk
17.4 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
2.9 g
Sacharidy
13.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Švédský stůl na Silvestra
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Borůvkové mojito
10min.
Špagety s chřestovou omáčkou (TM7)
55min.
Tex-Mex kuřecí quinoa salát
30min.
Jehněčí rolky s batátami a smetanovou omáčkou
50min.
Citrónový sorbet se zeleným čajem
6hod. 15min.
Granita ze šťovíku, jogurt, rebarbory, ibišek
1hod. 50min.
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1hod. 5min.
Losos s grapefruitovou quinoou
50min.
Čokoládová roláda – housenka
3hod. 15min.
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30min.
Glazovaná karotka s medem
1hod. 20min.
Karpatka
4hod. 30min.