Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g amandelschilfers
- 30 g maïzena (zetmeel)
- 600 g bloemkool, op zijn geheel
- 1000 g water
-
3
volle tl groentebouillonpasta
nebo 3 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 250 g tomaten passata
- 150 g Indiase currypasta, type korma
- 180 g Griekse yoghurt, en iets meer om te besprenkelen
- 120 g room
- 1 tl zout
- 80 g tomaten, zaadjes verwijderd
- 1 verse groene chilipeper
- verse koriander, om te bestrooien
- 4 stuk Indiase currypasta, om op te dienen
- rijst, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2170.2 kJ / 518.7 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 51.6 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 10.1 g
- Vláknina
- 11.2 g
- Sodík
- 2404.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geroerbakte groenten
10 min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1h
Roergebakken champignons
55 Min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Thaise rode curry
1h
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Lamsspiesjes
Žádné hodnocení
Paella met kidneybonen
55 Min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Spinazierisotto met asperges
40min