Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g amandelschilfers
- 30 g maïzena (zetmeel)
- 600 g bloemkool, op zijn geheel
- 1000 g water
-
3
volle tl groentebouillonpasta
nebo 3 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 250 g tomaten passata
- 150 g Indiase currypasta, type korma
- 180 g Griekse yoghurt, en iets meer om te besprenkelen
- 120 g room
- 1 tl zout
- 80 g tomaten, zaadjes verwijderd
- 1 verse groene chilipeper
- verse koriander, om te bestrooien
- 4 stuk Indiase currypasta, om op te dienen
- rijst, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2170.2 kJ / 518.7 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 51.6 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 10.1 g
- Vláknina
- 11.2 g
- Sodík
- 2404.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vijgenmosterd
25 min
Lamscurry
1h
Miso carbonara udon noedels
25 min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Brak ocen
Rucola taart
Brak ocen
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Brak ocen
Beef laab
1h 5min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Bessenjamtaart
2 Std. 35 Min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Brak ocen