Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g amandelschilfers
- 30 g maïzena (zetmeel)
- 600 g bloemkool, op zijn geheel
- 1000 g water
-
3
volle tl groentebouillonpasta
nebo 3 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 250 g tomaten passata
- 150 g Indiase currypasta, type korma
- 180 g Griekse yoghurt, en iets meer om te besprenkelen
- 120 g room
- 1 tl zout
- 80 g tomaten, zaadjes verwijderd
- 1 verse groene chilipeper
- verse koriander, om te bestrooien
- 4 stuk Indiase currypasta, om op te dienen
- rijst, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2170.2 kJ / 518.7 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 51.6 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 10.1 g
- Vláknina
- 11.2 g
- Sodík
- 2404.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetarische chili
1h 5min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 Std. 30 Min
Haver horchata
Žádné hodnocení
Tiramisu met chocolade en chili
Žádné hodnocení
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Žádné hodnocení
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 Min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 Std. 15 Min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Groentenbouillonpasta
45 Min