
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g amandelschilfers
- 30 g maïzena (zetmeel)
- 600 g bloemkool op zijn geheel
- 1000 g water
-
3
volle tl groentebouillonpasta
nebo 3 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 250 g tomaten passata
- 150 g Indiase currypasta type korma
- 180 g Griekse yoghurt en iets meer om te besprenkelen
- 120 g room
- 1 tl zout
- 80 g tomaten zaadjes verwijderd
- 1 verse groene chilipeper
- verse koriander om te bestrooien
- 4 stuk Indiase currypasta om op te dienen
- rijst om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 518.7 kcal / 2170.2 kJ
- Protein
- 16.5 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 51.6 g
- Vláknina
- 11.2 g
- Nasycený tuk
- 10.1 g
- Sodík
- 2404.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zijden tofu cheesecake
Pas d’évaluation
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Pas d’évaluation
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Vegetarische bruine rijst
40min
Moussaka met linzen
2h 20min
Indiase groentencurry
50min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Paella met kidneybonen
55min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min