Kompatibilní verze
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g di filetti di nasello
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 arancia naturale, il succo e scorza grattugiata
- 20 foglie di menta fresca lavate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 500 g di acqua
- 1 finocchi a fettine sottili
- 1 - 2 arance, preferibilmente biologiche pelate a vivo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1004 kJ / 240 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 10.6 g
- Tuk
- 13.1 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 288.3 mg
Alternativní recepty
Sogliola al vapore con insalata russa
35min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 Min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40min
Sogliola al vapore con piselli
40min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Farro, involtini di branzino e cavoletti di Bruxelles
35min
Ombrina al cartoccio con patate
45 Min
Filetti di nasello con carote arancioni e viola al timo
45 Min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min