Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 450 g di porri a metà nel senso della lunghezza e poi a fette (5 mm)
- 560 g di acqua
- 180 g di mascarpone
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
- 500 g di patate novelle, a metà
- 600 g di filetto di salmone fresco (pezzo intero)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2550 kJ / 609 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35 Min
Gnocchi delle Valli
1h 30min
Polpette in bianco con purè di castagne
1 Std. 20 Min
Omelette verdure e formaggio
30 Min
Tortilla di patate al vapore
45 Min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 Std.
Involtini di pollo, orzo e spinaci
40 Min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1 Std. 20 Min
Salmone al pesto di pomodori rossi
30 Min
Insalata di pollo e avocado
30 Min
Pollo speziato e purè di cavolfiore
40 Min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min