Kompatibilní verze
Gratinado de búzios com frango, alcachofras e limão
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 50 g queijo da Ilha
- 1500 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 350 g massa tipo concha (tamanho grande)
- 100 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 600 g peito de frango cortado em tiras
- 1 limão (raspa e sumo)
- 1 pitada de pimenta
- 200 g fundo de alcachofra, em conserva
Molho béchamel de coentros
- 15 g coentros
- 600 g leite
- 30 g manteiga
- 40 g amido de milho
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3566.8 kJ / 852.5 kcal
- Protein
- 56.9 g
- Sacharidy
- 92.7 g
- Tuk
- 28.7 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Bifinhos de frango recheados com queijo e espinafres
50 Min
Mini empadas
1 Std. 15 Min
Canelones de salmão
1 Std.
Almôndegas de puré e carne
3 Std. 30 Min
Gratinado de frango, fiambre e queijo
1 Std.
Crumble de frango com linguiça
45 Min
Lasanha de fiambre
55 Min
Crumble de frango e legumes
2 Std.
Peitos de frango pizzaiola
50 Min
Linguine com salsicha toscana
1 Std. 10 Min
Mini quiches
1 Std.
Gratinado de frango e bacon
1 Std. 10 Min