Kompatibilní verze
Gratinado de búzios com frango, alcachofras e limão
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 50 g queijo da Ilha
- 1500 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 350 g massa tipo concha (tamanho grande)
- 100 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 600 g peito de frango cortado em tiras
- 1 limão (raspa e sumo)
- 1 pitada de pimenta
- 200 g fundo de alcachofra, em conserva
Molho béchamel de coentros
- 15 g coentros
- 600 g leite
- 30 g manteiga
- 40 g amido de milho
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3566.8 kJ / 852.5 kcal
- Protein
- 56.9 g
- Sacharidy
- 92.7 g
- Tuk
- 28.7 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Penne com frango e béchamel carilado
45min
Frango à Malaio com coco
Žádné hodnocení
Strogonoff
35min
Gelado Eton mess
8 Std.
English breakfast à portuguesa
1h 15min
Legumes no forno com molho de queijo e ervas
1 Std.
Crepes com frango
1h 35min
Baguetes com alho e orégãos
1 Std. 30 Min
Bifinhos com molho de mostarda e cogumelos
35min
Bifes com molho pimenta e esparregado
1 Std.
Bifinhos de frango recheados com queijo e espinafres
50 Min
Wraps de frango e ananás
30 Min