![Slow cooked beans with walnut pesto (TM6) Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/56F4E645-AADD-4A1D-BFE7-D4AC91481410/Derivates/37965C54-E9CF-487C-937B-22AC0A962292.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Walnut pesto
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 50 g shelled walnuts
- 30 g fresh flat-leaf parsley leaves
- 100 g olive oil
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Slow cooked beans
- 20 g olive oil
- 3 garlic cloves, cut into halves
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 120 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 60 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 200 g dried navy beans (dried weight), soaked overnight, then drained (see Tips)
- 200 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g tomato passata
- 2 tsp dried oregano
- crusty bread, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3294.3 kJ / 784.4 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Sacharidy
- 59.4 g
- Tuk
- 442.4 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 19.1 g
- Sodík
- 1915 mg
Alternativní recepty
Leek quiche
1h 20min
Silverbeet dahl
8 Std. 40 Min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Wonton soup (vegetarian)
45min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Sweet and sour tempeh
50min
Blue cheese tofu dressing
5min
Plant-based parmesan
5min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5sa 40 dk
Freekeh salad with pickled avocado
25 Std.
Hearty lentil chilli
50min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min