Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Walnut pesto
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 50 g shelled walnuts
- 30 g fresh flat-leaf parsley leaves
- 100 g olive oil
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Slow cooked beans
- 20 g olive oil
- 3 garlic cloves, cut into halves
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 120 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 60 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 200 g dried navy beans (dried weight), soaked overnight, then drained (see Tips)
- 200 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g tomato passata
- 2 tsp dried oregano
- crusty bread, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3294.3 kJ / 784.4 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Sacharidy
- 59.4 g
- Tuk
- 442.4 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 19.1 g
- Sodík
- 1915 mg
Alternativní recepty
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Mediterranean capsicums
2 godz.
Family beans
25 Min
Pulled BBQ jackfruit
25 Min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Summer dahl
35 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Silverbeet dahl
8 Std. 40 Min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 Std. 40 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Hearty lentil chilli
50 min