Kompatibilní verze
Frango satay com abóbora, brócolos e espelta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g água
- 1 c. chá de azeite
- 2 pitadas de sal
- 300 g espelta
- 600 g brócolos, só os floretes (3-4 cm aprox.)
- 75 g amendoim torrado em óleo ou seco c/ sal
- 600 g leite de coco
- 30 - 45 g sumo de lima (2 unid. aprox.)
- 45 g mel
- 45 g molho de soja
- 3 c. chá de caril em pó
- 45 g manteiga de amendoim
- 500 g abóbora Hokkaido cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 500 g peito de frango cortado em cubos (2 cm aprox.)
- Coentros picados q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2851.5 kJ / 681.5 kcal
- Protein
- 37.9 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Tuk
- 28.7 g
- Nasycený tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 8.7 g
- Sodík
- 559.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão no forno com tomate seco
30min
Salada de bulgur com romã
50min
Power balls
10min
Pesto de beterraba assada com amêndoa
30min
Almôndegas de peru com abóbora
45min
Bolas energéticas de aveia e cenoura
50min
Pão de amêndoa e iogurte
1 Std. 20 Min
Legumes assados com trigo sarraceno, queijo feta e limão
55min
Rochedos de aveia, coco e mel
25min
Salada de beterraba com halloumi
15 Min
Bolachas de abóbora da Sena
1sa 25 dk
Pão de linhaça e noz sem glúten
50min