Kompatibilní verze
Frango satay com abóbora, brócolos e espelta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g água
- 1 c. chá de azeite
- 2 pitadas de sal
- 300 g espelta
- 600 g brócolos, só os floretes (3-4 cm aprox.)
- 75 g amendoim torrado em óleo ou seco c/ sal
- 600 g leite de coco
- 30 - 45 g sumo de lima (2 unid. aprox.)
- 45 g mel
- 45 g molho de soja
- 3 c. chá de caril em pó
- 45 g manteiga de amendoim
- 500 g abóbora Hokkaido cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 500 g peito de frango cortado em cubos (2 cm aprox.)
- Coentros picados q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2851.5 kJ / 681.5 kcal
- Protein
- 37.9 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Tuk
- 28.7 g
- Nasycený tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 8.7 g
- Sodík
- 559.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
One pot de lentilhas e espinafres
1 Std.
Salada de quinoa com feijão-preto
20 min
Salada fria de quinoa e pepino
30 min
Orzo de abóbora e almôndegas de cogumelos e tomilho
1 Std. 45 Min
Tofu e couve-flor com sésamo
45 Min
Brunch escandinavo
1 Std. 10 Min
Cozido de tofu
30 min
Fritata de curgete e ricota
40 Min
Bulgur
35min
Risoto com beringela e tomate
35min
Arroz integral
55min
Quinoa
30 min