Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Descascar batata
- 600 g batata nova, c/ casca (ver dica)
- 600 g água
Pesto de aneto
- 50 g cebola roxa
- 60 g queijo parmesão
- 50 g pinhão
- 60 g azeite
- 25 - 30 g aneto, fresco
- 20 g alcaparras em conserva
- 10 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 150 g iogurte grego
- ¼ c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta
Salada de batata nova e espargos
- 1300 g água
- 5 ovos
- 400 g espargos verdes cortados ao meio ou em 3 partes
- 150 g pepino cortado em fatias (2 mm aprox.) (volitelně)
- Aneto, só as folhas q.b. p/ guarnecer
- Pinhão, torrado p/ guarnecer (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2209.2 kJ / 528 kcal
- Protein
- 22.9 g
- Sacharidy
- 39.1 g
- Tuk
- 32.8 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 595.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle com pesto de ervilhas e ovos quentes
30min
Shakshuka com pimento amarelo e abacate
25min
Tagliatelle com fricassé de bivalves
55min
Rolinhos de verão vegetarianos - TM6
1h
Tacos com legumes e feijão - TM5
Žádné hodnocení
Salada fria de noodles de soba e salmão - TM5
30min
Tacos com legumes e feijão - TM6
30min
Frango em molho verde com quinoa e legumes a vapor
40min
Salada quente de couve kale, feijão-branco, noz e bagas de goji
40min
Esparguete arrabiata com atum
30min
Mac & cheese com queijo cheddar vegan
3 Std.
Bolonhesa de frutos secos
35min