Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Descascar batata
- 600 g batata nova, c/ casca (ver dica)
- 600 g água
Pesto de aneto
- 50 g cebola roxa
- 60 g queijo parmesão
- 50 g pinhão
- 60 g azeite
- 25 - 30 g aneto, fresco
- 20 g alcaparras em conserva
- 10 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 150 g iogurte grego
- ¼ c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta
Salada de batata nova e espargos
- 1300 g água
- 5 ovos
- 400 g espargos verdes cortados ao meio ou em 3 partes
- 150 g pepino cortado em fatias (2 mm aprox.) (volitelně)
- Aneto, só as folhas q.b. p/ guarnecer
- Pinhão, torrado p/ guarnecer (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2209.2 kJ / 528 kcal
- Protein
- 22.9 g
- Sacharidy
- 39.1 g
- Tuk
- 32.8 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 595.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango picante com cuscuz de cenoura
1h 40min
Gratinado de batata duchesse com legumes
1h 15min
Salada de maçã e grão
20min
Frango jerk jamaicano
1h 15min
Salada de espinafres, grão-de-bico e couve-flor
40min
Salada quente de bulgur com abóbora
50min
Salada de brócolos, pimento e pinhão
10 Min
Salada de bulgur com requeijão e hortelã
30 Min
Salada cremosa de camarão
35min
Guisado de lentilhas à moda da Etiópia (Misir wat)
35min
Atum fresco com feijão-verde
30 Min
Lasanha de curgete low carb
45 Min