Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g sementes de linhaça
- 4 c. sopa de água morna
- 60 g amêndoa
- 140 g farinha
- 60 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 2 c. chá de sal
- 50 g cebola
- 100 g alho-francês cortado em rodelas (0,5 cm aprox.)
- 60 g pimento verde cortado em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 60 g espinafres baby frescos
- 210 g bebida de soja
- 430 g água
-
1
c. chá cheia caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 1 c. chá de curcuma em pó
- 1 c. chá de cebola desidratada
- 1 c. chá de colorau
- ½ c. chá de pimenta
- 110 g farinha de grão-de-bico
- 120 g tomate-cereja cortado em metades
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1126.2 kJ / 269.2 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 29.4 g
- Tuk
- 13.5 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 611.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz cremoso vegetariano
25 min
Rolo vegetariano
1 Std. 50 Min
Bases - Béchamel vegan, molho de lentilhas e salteado de espinafres e cogumelos
2h 20min
Tempeh teriyaki com legumes e arroz
40 Min
Legumes com arroz vietnamita
40 Min
Tofu com caril katsu vegan
1 Std.
Cuscuz com legumes à valenciana
No ratings
Lasanha de lentilhas vegan
2h 20min
Esparguete integral com molho de lentilhas e cenoura
45 Min
Bolonhesa de frutos secos
35min
Legumes assados com arroz preto e tofu marinado
1 Std.
Beringelas recheadas com cuscuz de legumes
30 Min