Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ dente de alho
- 3 cm gengibre fresco cortado em fatias (2 mm aprox.)
- 30 g vinagre de arroz
- 15 g sumo de limão
- 60 g molho de soja
- 15 g molho mirin
- 30 g óleo de sésamo
- 1200 g água
- ½ c. chá de sal
- 200 g arroz preto, tempo de cozedura 18 minutos (ver dica)
- 140 g cenoura cortada em palitos (1 cm)
- 200 g queijo feta cortado em cubos (1 cm)
- 200 g grão-de-bico cozido, escorrido
- 200 g tomate cortado em cubos (1 cm)
- 1 maçã Granny Smith, descascada e cortada em fatias
- 40 g bagas de goji
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2269 kJ / 542 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 1988 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feijoada vegetariana
1h 20min
Cassoulet vegetariano com leguminosas
40 min
Tarte rápida com gorgonzola, pera e nozes - TM5
Žádné hodnocení
Guisado de cevada com vegetais
35 min
Chapéus de bruxa com curgete e milho
25 min
Strogonoff de palmito e cogumelos com puré de pastinaca e alho-francês
1 Std. 15 Min
Dal makhani - Lentilhas com manteiga
8h 50 min
Ramen vegetariano
1h 30min
Tofu e couve-flor com sésamo
45 min
Pudim vegetariano
1h
Tagine de legumes com ras el hanout
40 min
Moussaka de lentilhas
2h 20min