Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g beringela cortada em fatias (1 cm aprox.)
- 400 g batata cortada em fatias (1 cm aprox.)
- 100 g cebola cortada em metades
- 30 g azeite
- 20 g polpa de tomate
-
600
g carne de vaca picada
nebo 600 g carne de borrego picada - 150 g água
- 500 g tomate s/ casca, cortado em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta
- 1 folha de louro
- 1 tomate cortado em fatias
-
1
pimento verde cortado em tiras
nebo 1 malagueta verde grande, cortada em rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1665.3 kJ / 398 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 22.7 g
- Tuk
- 25.5 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 860.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuscuz de caldo-verde
20 Min
Frango marroquino
30 Min
Beringela assada com queijo de cabra - TM6
40 Min
Frango marroquino com cuscuz
45 Min
Sopa de noodles Tom Yum
Keine Bewertungen
Yorkshire puddings com recheio de atum e pickles da Susana Maridalho
25 Min
Beringela assada com queijo de cabra - TM5
40 Min
Caril de millet com frango
35 Min
Curgete à bolonhesa
35 Min
Salada de carne com erva-príncipe
Keine Bewertungen
Caril de frango com ananás e arroz caribenho
2 Std. 10 Min
Orzo de abóbora e almôndegas de cogumelos e tomilho
1 Std. 45 Min