Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g beringela cortada em fatias (1 cm aprox.)
- 400 g batata cortada em fatias (1 cm aprox.)
- 100 g cebola cortada em metades
- 30 g azeite
- 20 g polpa de tomate
-
600
g carne de vaca picada
nebo 600 g carne de borrego picada - 150 g água
- 500 g tomate s/ casca, cortado em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta
- 1 folha de louro
- 1 tomate cortado em fatias
-
1
pimento verde cortado em tiras
nebo 1 malagueta verde grande, cortada em rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1665.3 kJ / 398 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 22.7 g
- Tuk
- 25.5 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 860.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiborna de cogumelos e legumes de outono
24 Std.
Xarém de bacalhau com tomate confitado
1 Std.
Salada fria de noodles de soba e salmão - TM6
30 Min
Salmonetes com tomate-cereja e tomilho
Žádné hodnocení
Tarte de peru, milho e curgete
1 Std. 15 Min
Frango garam masala
50 Min
Gaspacho
1 Std. 15 Min
Tiramisù
5h 20min
Frango Tex-Mex e salada de quinoa
30 Min
Yaki udon com carne picada ao estilo japonês
30 Min
Codornizes à serra do Montejunto
12h 50min
Caril de camarão com manga
35 Min