
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vinaigrette
- 140 g extra vergine olijfolie
- 60 g witte azijn
- 30 g citroensap
- 1 tl Dijon mosterd
- 15 g ahornsiroop
- 5 tl gedroogde basilicum
- ½ tl zout naar eigen smaak
- ¼ tl gemalen zwarte peper naar eigen smaak
Rode biet
- 800 g rauwe rode bieten in hun geheel, klein van formaat
- 1110 g water
- 115 g rucola
- 225 g burrata
- 2 el granaatappelpitten (volitelně)
- 2 el pecannoten gehakt (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 295 kcal / 1234.5 kJ
- Protein
- 8.2 g
- Tuk
- 24.2 g
- Sacharidy
- 12.1 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Sodík
- 418.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4hod. 15min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2hod. 30min
Knolselder parmigiana
Žádné hodnocení
Tomaat basilicum spread
5min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Žádné hodnocení
Vegan Caesar saladedressing
Žádné hodnocení
Fruitpapje met ontbijtgranen
Žádné hodnocení
Rode bietensalade
10min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2hod. 15min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1hod.
Salade met kip en spelt
1hod. 15min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min