Zařízení & příslušenství
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
8 porties
Suroviny
Vinaigrette
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
gedroogde basilicum5 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
Rode biet
-
rauwe rode bieten in hun geheel, klein van formaat800 g
-
water1110 g
-
rucola115 g
-
burrata225 g
-
granaatappelpitten (volitelně)2 el
-
pecannoten (volitelně) gehakt2 el
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
418.1 mg
Protein
8.2 g
Kalorie
1234.5 kJ /
295 kcal
Tuk
24.2 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
6.5 g
Sacharidy
12.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM Basis
8 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Nessuna valutazione
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Nessuna valutazione
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Gevulde groenten
1h 20min
Lemon curd
20min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Nessuna valutazione
Salade van boerenkool en rode kool
Nessuna valutazione
Roze roerei
15min