Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vinaigrette
- 140 g extra vergine olijfolie
- 60 g witte azijn
- 30 g citroensap
- 1 tl Dijon mosterd
- 15 g ahornsiroop
- 5 tl gedroogde basilicum
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
Rode biet
- 800 g rauwe rode bieten, in hun geheel, klein van formaat
- 1110 g water
- 115 g rucola
- 225 g burrata
- 2 el granaatappelpitten (volitelně)
- 2 el pecannoten, gehakt (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1234.5 kJ / 295 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 12.1 g
- Tuk
- 24.2 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 418.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Vegan jus
40 min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Žádné hodnocení
Roze roerei
Žádné hodnocení
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 Std. 10 Min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Žádné hodnocení
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Groentencurry met rijst
Žádné hodnocení
BBQ-saus
20min