Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vinaigrette
- 140 g extra vergine olijfolie
- 60 g witte azijn
- 30 g citroensap
- 1 tl Dijon mosterd
- 15 g ahornsiroop
- 5 tl gedroogde basilicum
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
Rode biet
- 800 g rauwe rode bieten, in hun geheel, klein van formaat
- 1110 g water
- 115 g rucola
- 225 g burrata
- 2 el granaatappelpitten (volitelně)
- 2 el pecannoten, gehakt (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1234.5 kJ / 295 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 12.1 g
- Tuk
- 24.2 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 418.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1 godz. 30 min
Thaise nachos
Žádné hodnocení
Zijden tofu cheesecake
Žádné hodnocení
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 godz.
Zonnige groentetaart
Žádné hodnocení
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55 min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 godz. 30 min
Gegrilde kaas met champignons
Žádné hodnocení
Thaise rode curry
1 godz.
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 min
Tequila 'Refresher'
5 min