Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler

Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler

4.7 3 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
8 porties

Suroviny

Vinaigrette
  • extra vergine olijfolie
    140 g
  • witte azijn
    60 g
  • citroensap
    30 g
  • Dijon mosterd
    1 tl
  • ahornsiroop
    15 g
  • gedroogde basilicum
    5 tl
  • zout naar eigen smaak
    ½ tl
  • gemalen zwarte peper naar eigen smaak
    ¼ tl
Rode biet
  • rauwe rode bieten in hun geheel, klein van formaat
    800 g
  • water
    1110 g
  • rucola
    115 g
  • burrata
    225 g
  • granaatappelpitten (volitelně)
    2 el
  • pecannoten (volitelně) gehakt
    2 el

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 418.1 mg
Protein 8.2 g
Kalorie 1234.5 kJ / 295 kcal
Tuk 24.2 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 6.5 g
Sacharidy 12.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...