Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea

Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea

4.8 39 rating
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 10min.
6 porzioni

Suroviny

  • 650 g di pomodori maturi, a metà
  • 350 g di pesche mature, a pezzi
  • 40 g di peperone verde
  • 60 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
  • 30 g di aceto
  • 1 cucchiaino di sale
  • 60 - 100 g di olio extravergine di oliva
  • 70 g di cetriolo pelato e a pezzi
  • 1 spicchio di aglio (volitelně)
  • 8 cubetti di ghiaccio

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 338.5 mg
Protein 1.8 g
Kalorie 553.3 kJ / 132.3 kcal
Tuk 10.4 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 8.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...