Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea

Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea

4.9 26 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 1hod. 10min
6 porzioni

Suroviny

  • di pomodori maturi, a metà
    650 g
  • di pesche mature, a pezzi
    350 g
  • di peperone verde
    40 g
  • di cipolla rossa di Tropea a pezzi
    60 g
  • di aceto
    30 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    60 - 100 g
  • di cetriolo pelato e a pezzi
    70 g
  • spicchio di aglio (volitelně)
    1
  • cubetti di ghiaccio
    8

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 132.3 kcal / 553.3 kJ
Protein 1.8 g
Tuk 10.4 g
Sacharidy 8.5 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sodík 338.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...