
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 650 g di pomodori maturi, a metà
- 350 g di pesche mature, a pezzi
- 40 g di peperone verde
- 60 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 30 g di aceto
- 1 cucchiaino di sale
- 60 - 100 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di cetriolo pelato e a pezzi
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 8 cubetti di ghiaccio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 132.3 kcal / 553.3 kJ
- Protein
- 1.8 g
- Tuk
- 10.4 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 338.5 mg
Alternativní recepty
Tzatziki
20min
Hummus
10min
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1hod.
Crema di panzanella
40min
Babaganoush
40min
Zuppa di pesce con latte di cocco e riso (Bimby Friend)
30min
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1hod.
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45min
Gazpacho feta e cetrioli
1hod. 10min
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40min
Hummus di barbabietole
25min
Gazpacho
15min