Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa al basilico
- 20 g di gherigli di noci
- 30 g di mandorle pelate
- 40 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
Gazpacho
- 500 g di pomodori maturi, senza pelle e senza semi, a pezzi
- 200 g di peperoni gialli, puliti e a pezzi
- 150 g di cetrioli, sbucciati, senza semi e a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 5 - 10 gocce di Tabasco, a piacere
- ½ spicchio di aglio
- 100 g di cipollotti, la parte bianca a rondelle
Terminare la preparazione
- 5 - 6 pomodorini gialli, a spicchi
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 - 15 foglie di basilico fresco, a piacere
- 5 - 6 pomodori verdi, a spicchi
- 5 - 6 pomodorini rossi, a spicchi
- crostini di pane tostati (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2121.7 kJ / 507.1 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 46.1 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Sodík
- 621 mg
Alternativní recepty
Crema di verdure invernale
50 menit
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40 min
Salmone marinato
2j 30 menit
Hummus ai pomodorini
1j
Ghiaccioli tricolore
7h 15min
Hummus
10 min
Insalata di pomodorini e pesche con crema di burrata e acciughe
10 min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1h 10 min
Cheese naan (vegan)
2j 30 menit
Insalata veloce con verdure crude
15min
Dahl di lenticchie, spinaci e latte di cocco
40 min
Curry di ceci (vegan)
1j