Zařízení & příslušenství
Indický čočkový dahl
Příprava 5min.
Celkový 30min.
1 porce
Suroviny
-
100 gramů červené čočky
-
½ čajové lžičky kurkumy
-
½ čajové lžičky římského kmínu
-
½ čajové lžičky koriandrových semínek
-
½ čajové lžičky garam másaly
-
1 - 2 špetky chilli, čerstvého nebo sušeného, podle chuti
-
60 gramů cibule
-
½ stroužku česneku
-
½ polévkové lžíce oleje
-
½ čajové lžičky čerstvého zázvoru nastrouhaného
-
250 - 350 gramů vody podle požadované konzistence
-
¼ - ½ čajové lžičky soli
-
koriandr, čerstvý na posypání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
897.8 mg
Protein
26.2 g
Kalorie
1931.4 kJ /
461.6 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
13.1 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sacharidy
72.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Fazolový burger (veganský)
1hod. 20min.
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min.
Karibské kari
45min.
Kokosový Dhal
20min.
Lilkové ragú s cizrnou
45min.
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25min.
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1hod.
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30min.
Gratinovaná dýně s mrkví
50min.
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16hod.
Dal makhani
13hod. 20min.
Dýňové kroupoto s parmazánem
1hod. 30min.