Kompatibilní verze
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vinaigrette
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 2 bossen verse dille (± 20 g takjes)
- 80 g koolzaadolie
- 40 g witte wijnazijn
- 10 g graanmosterd
- ¼ tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
Asperges
- 500 g water
- 700 g witte asperges, geschild, in de lengte verdeeld volgens grootte
- 1 tl suiker
- 1 tl zout
- 10 g boter
Zalm
- 4 verse zalmfilet, ontveld (± 180 g elk)
- 10 g koolzaadolie
- 1 citroen, enkel een beetje geraspte schil
- ½ tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2531 kJ / 607 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 46 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45min
Thaise rode curry
1h
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Žádné hodnocení
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Žádné hodnocení
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 Std. 15 Min
Turkse moussaka
1h 10min