Kompatibilní verze
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vinaigrette
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 2 bossen verse dille (± 20 g takjes)
- 80 g koolzaadolie
- 40 g witte wijnazijn
- 10 g graanmosterd
- ¼ tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
Asperges
- 500 g water
- 700 g witte asperges, geschild, in de lengte verdeeld volgens grootte
- 1 tl suiker
- 1 tl zout
- 10 g boter
Zalm
- 4 verse zalmfilet, ontveld (± 180 g elk)
- 10 g koolzaadolie
- 1 citroen, enkel een beetje geraspte schil
- ½ tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2531 kJ / 607 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 46 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gekookte eieren
20 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Değerlendirme yok
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Değerlendirme yok
Glutenvrij Focacciabrood
1 Std.
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3 Std. 5 Min
Spinazierisotto met asperges
40 Min