Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de hojas de salvia secas (volitelně)
- 1 cucharadita de albahaca seca
- 1 cucharadita de estragón seco (volitelně)
- 230 - 250 g de tofu firme
- 15 - 20 g de vinagre de vino blanco
- 1 cucharadita de sal
- ¼ de cucharadita de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 250 g
- Kalorie
- 5221 kJ / 1248 kcal
- Protein
- 38.5 g
- Sacharidy
- 13.3 g
- Tuk
- 120 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 2363.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bechamel vegana, boloñesa de lentejas rojas, espinacas salteadas y champiñones
2 Std. 20 Min
Hamburguesas de mijo
55 min
Ensalada de quinoa con tofu
45min
Tacos vegetales de lentejas con dip de tofu
4h 30min
Pilaf de mijo con remolacha y judías verdes
20 Min
Queso vegano rústico con cerveza y cominos
45min
Dip de queso vegano
40min
Nuggets vegetarianos con trigo sarraceno
1 Std. 10 Min
Dip de queso vegano de anacardos
5 Min
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50min
Queso vegano
14h 10min
Curry vegano con tofu
30min