
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 克 扁豆 先以700克的水浸泡6-8小時
- 1100 克 水
- 120 克 洋蔥 切半
- 200 克 培根丁
- 100 克 根芹菜 切小塊
- 100 克 紅蘿蔔 切小塊
- 200 克 馬鈴薯 切小塊
- 100 克 韭蔥 切片
-
2
塊 高湯塊(用於0.5公升的水)
nebo 2 茶匙 蔬菜高湯醬 - 30 克 醋
- 2 根 香腸,煙燻 (每根約100-120克),切片
- ½ 茶匙 鹽
- 2 小撮 黑胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 381 kcal / 1595 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 28 g