
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 克 韭蔥 切段
- 1 顆 洋蔥 切半
- 70 克 培根片
- 40 克 橄欖油
- 200 克 皺葉甘藍 切成細長條
- 1 罐 罐裝敏豆 (罐頭), 瀝乾 (瀝乾後重量為540克)
- 300 克 紅蘿蔔 切小塊
- 100 克 蕪菁 切小塊
- 1 塊 牛肉高湯塊
- 700 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 168 kcal / 407 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 15 g