冬季蔬菜湯

冬季蔬菜湯

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
8 人份

Suroviny

  • 韭蔥 切段
    100 克
  • 洋蔥 切半
    1 顆
  • 培根片
    70 克
  • 橄欖油
    40 克
  • 皺葉甘藍 切成細長條
    200 克
  • 罐裝敏豆 (罐頭), 瀝乾 (瀝乾後重量為540克)
    1 罐
  • 紅蘿蔔 切小塊
    300 克
  • 蕪菁 切小塊
    100 克
  • 牛肉高湯塊
    1 塊
  • 700 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 9 g
Kalorie 407 kJ / 168 kcal
Tuk 8 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...