
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 克 牛蕃茄
- 1 粒 蒜頭
- 80 克 青椒
- 40 克 洋蔥
- 100 克 小黃瓜 削掉部分的皮
- 30 克 醋 調味用
- 鹽 少許,調味用
- 50 克 特級初榨橄欖油
-
100
克 冰塊
nebo 200 克 冰水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 111 kcal / 466 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 6 g