Kompatibilní verze
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 220 g water
- 1 zakje gedroogde gist (7 g)
- 35 g olijfolie, en iets meer om te kleuren
- 1 ½ tl zout
- 50 g uien, gehalveerd
- ½ bos verse peterselie
- 150 g rode paprika's, in stukken
- 100 g verse champignons
- 20 g tomatenpuree
- ½ tl harissa saus
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 346.7 kJ / 82.9 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Tuk
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 149.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glutenvrije gevulde pepers
Žádné hodnocení
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Žádné hodnocení
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Žádné hodnocení
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Žádné hodnocení
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Tunesische Chorba
45 min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 min
Spek en fontina gerolde pizza
Žádné hodnocení
Boekweit met champignons
25 min
Keftedes (gehaktballen)
Žádné hodnocení
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Rugelach met pistache-halva
Žádné hodnocení