Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di acqua
- ¾ di cucchiaino di sale
- 150 g di panna acida
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 200 g di cipolla bianca a metà
- 200 g di cipolla rossa a metà
- 30 g di erba cipollina fresca, tritata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 13.9 g
- Tuk
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 6.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ceci al pomodoro
40 min
Crema di zucca sottovuoto
1 Std.
Pizza vegetariana con Affettatutto Bimby® (TM6)
3 Std.
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 min
Vellutata di fagioli borlotti
1 Std.
Torta ai mirtilli
2h
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30 min
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci
1h 30min
Strüdel alle pere e nocciole con salsa alla vaniglia (vegan)
1h 45 min
Gnocchi di ricotta al basilico
40 min
Focaccia alla curcuma
3 Std. 30 Min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min