Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di acqua
- ¾ di cucchiaino di sale
- 150 g di panna acida
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 200 g di cipolla bianca a metà
- 200 g di cipolla rossa a metà
- 30 g di erba cipollina fresca, tritata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 13.9 g
- Tuk
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 6.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata di ceci e verdure (senza uova)
45min
Torta salata radicchio e robiola
2j 30 menit
Quiche alle cipolle
1h 30min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1h 30min
Crostata di scorze di agrumi
2h
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30min
Frittelle di cavolo nero
30min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1 Std. 40 Min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Pane integrale con fichi e noci
4h 30min
Coppa cookies
3 Std. 30 Min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1h 30min