Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quark
- 350 - 400 g quark cheese (see Tips)
- 3 radishes, trimmed
- 3 sprigs fennel fronds, only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- lemon juice, to taste
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Pickling liquid
- 90 g white wine vinegar
- 70 g caster sugar
- ½ tsp sea salt
Salad
- 3 radishes, trimmed
- 1 green apple, cut into halves to fit through feeder tube
- ½ Lebanese cucumber, trimmed
- ¼ fennel bulb, cut into quarters to fit through feeder tube
Parsley oil
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- boiling water, to blanch
- ice cold water
- 120 g grapeseed oil
Assembley
- hazelnuts, without skin, toasted and coarsely chopped, to serve
- micro herbs, to garnish
- melba toast, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2135.8 kJ / 510.5 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 30.7 g
- Tuk
- 39.6 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 855.4 mg
Alternativní recepty
Boiled Egg Mode
20min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Candied spiced pumpkin
Žádné hodnocení
Duck foie gras
24 Std.
Indian mustard
15 min
Kaffir lime granita
40 min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 min
Zingy avocado and lime dip
10 min
Prawn and saffron risotto
30 min
Mushroom and kale risotto
55 min
Boulangère potatoes
1 godz. 40 min