
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 克 洋蔥 ,對切半
- 20 克 奶油,有鹽或無鹽
-
1000
克 豌豆, 新鮮
nebo 1000 克 冷凍豌豆 - 600 克 水
-
1
大匙 雞高湯醬
nebo 1 雞高湯塊(用於0.5公升的水) -
200
克 法式酸奶油
nebo 200 克 酸奶油 - 2 小撮 現磨黑胡椒粉 ,依個人口味調整
- ½ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 187 kcal / 778 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 8 g