Kompatibilní verze
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g plum tomatoes
- 160 g aubergine, washed, ends removed, halved lengthways
- 2 pinches fine sea salt, plus ¼ tsp
-
60
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 25 g walnut halves
- 1 garlic clove
- 50 g fresh basil leaves
- 100 g olive oil
- 200 g goat's cheese, soft, thinly sliced
- 4 pinches dried oregano
-
50
g honey
nebo agave syrup - 40 g white wine vinegar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2157.4 kJ / 515.6 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 43.5 g
- Nasycený tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 660.2 mg
Alternativní recepty
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40min
Guinness® Bread
1hod. 45min
Spanish Tortilla
1h
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20min
Semolina Dumplings
1hod. 40min
Peanut Milk and Patties
8h 55min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20min
Raspberry Turnovers
2h
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min