Zařízení & příslušenství
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
agave syruphoney50 g
-
white wine vinegar40 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
660.2 mg
Protein
16.7 g
Kalorie
2157.4 kJ /
515.6 kcal
Tuk
43.5 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
13.6 g
Sacharidy
16.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Golden Beet Gazpacho
Žádné hodnocení
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72hod. 30min.
Vegan Burgers
45min.
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30min.
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1hod.
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25min.
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10min.
Savoury Stilton Cheesecake
11hod. 40min.
Pumpkin Pizza
2hod.
Prawn Saganaki with Feta
35min.
Chopped Liver
1hod.
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min.