Kompatibilní verze
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g plum tomatoes
- 160 g aubergine, washed, ends removed, halved lengthways
- 2 pinches fine sea salt, plus ¼ tsp
-
60
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 25 g walnut halves
- 1 garlic clove
- 50 g fresh basil leaves
- 100 g olive oil
- 200 g goat's cheese, soft, thinly sliced
- 4 pinches dried oregano
-
50
g honey
nebo agave syrup - 40 g white wine vinegar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2157.4 kJ / 515.6 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 43.5 g
- Nasycený tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 660.2 mg
Alternativní recepty
Patatas Bravas with Aioli
1 Std. 15 Min
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 Std. 30 Min
Padrón Pepper Pesto
4 Std. 15 Min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1 Std. 40 Min
Migas with Padrón Peppers
30 Min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 Std. 20 Min
Angolan fish stew (Calulu)
50 Min
Vegan Spanish Omelette
40 Min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9u.
Vegan hollandaise
10 Min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 Std. 40 Min
Welsh Cakes
35 Min