![Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter) Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/561168ffde245537daf28ff79c305643/Derivates/d867eafae0fd690dd59d03b2e5382fcc6e008cc3.jpg)
Kompatibilní verze
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
75
g apple unpeeled, cored, cut into
wedges to fit through feeder tube - 325 g zucchini unpeeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube, deseeded
- 400 g carrot peeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube
Sauce
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 60 g walnuts
- 40 g leek
- 35 g olive oil
- 200 g broccoli, cut into florets
- 1 tsp sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 40 g dry white wine
- 90 g water
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 garlic cloves, unpeeled
- ½ tsp nutmeg
- 80 g pouring (whipping) cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3214.2 kJ / 768.2 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 58.5 g
- Nasycený tuk
- 17.1 g
- Vláknina
- 13.5 g
- Sodík
- 1518.3 mg
Alternativní recepty
Cottage pie
1 Std. 30 Min
Chicken Pizzaiola
50 min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
1 Std.
Broccoli and ham pasta bake
1 Std.
Chicken Tikka Masala Pasta
45 Min
Milo® mousse
1 Std. 5 Min
Chinese-style chicken
25 Min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 Min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40 Min
Meatballs with chilli cheese potatoes
1 Std.
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min
Swedish meatballs and mash
50 min