客家仙草雞湯(使用金屬刀組隔板)
TM6 TM5

客家仙草雞湯(使用金屬刀組隔板)

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 35 克 仙草乾
  • 600 克 帶皮雞腿肉, 切塊(約3-4公分)
  • 1300 克 水
  • 1 大匙 油
  • 3 朵 新鮮香菇 (約50克),切片
  • 12 粒 紅棗
  • 1 茶匙 米酒
  • 1 茶匙 香油
  • 1 大匙 枸杞
  • 1 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
865 kJ / 206 kcal
Protein
19.3 g
Sacharidy
3 g
Tuk
12.3 g
Vláknina
0.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty