Zařízení & příslušenství
客家仙草雞湯(使用金屬刀組隔板)
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 35min.
4 人份
Suroviny
-
仙草乾35 克
-
帶皮雞腿肉 切塊(約3-4公分)600 克
-
水1300 克
-
油1 大匙
-
新鮮香菇 (約50克),切片3 朵
-
紅棗12 粒
-
米酒1 茶匙
-
香油1 茶匙
-
枸杞1 大匙
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
19.3 g
Kalorie
865 kJ /
206 kcal
Tuk
12.3 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品專屬配件食譜
27 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan