
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 克 仙草乾
- 600 克 帶皮雞腿肉 切塊(約3-4公分)
- 1300 克 水
- 1 大匙 油
- 3 朵 新鮮香菇 (約50克),切片
- 12 粒 紅棗
- 1 茶匙 米酒
- 1 茶匙 香油
- 1 大匙 枸杞
- 1 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 206 kcal / 865 kJ
- Protein
- 19.3 g
- Tuk
- 12.3 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 0.5 g