客家仙草雞湯(使用金屬刀組隔板)

客家仙草雞湯(使用金屬刀組隔板)

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 35min.
4 人份

Suroviny

  • 仙草乾
    35 克
  • 帶皮雞腿肉 切塊(約3-4公分)
    600 克
  • 1300 克
  • 1 大匙
  • 新鮮香菇 (約50克),切片
    3 朵
  • 紅棗
    12 粒
  • 米酒
    1 茶匙
  • 香油
    1 茶匙
  • 枸杞
    1 大匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 19.3 g
Kalorie 865 kJ / 206 kcal
Tuk 12.3 g
Vláknina 0.5 g
Sacharidy 3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...