Zařízení & příslušenství
蝦仁餛飩湯(使用金屬刀組隔板)
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 5min.
2 人份
Suroviny
-
高麗菜葉 切塊300 克
-
鹽2 ¼ 茶匙
-
豬絞肉150 克
-
水15 克
-
醬油15 克
-
米酒10 克
-
白胡椒粉¾ 茶匙
-
蝦仁120 克
-
餛飩皮20 片
-
蒜頭5 克
-
蔥 只取蔥白5 克
-
薑5 克
-
香油1 ½ 大匙
-
肉類高湯 (大骨或雞肉皆可)1200 克
-
魚露1 茶匙
-
榨菜40 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
25 g
Kalorie
1517 kJ /
366.5 kcal
Tuk
22.5 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品專屬配件食譜
27 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
亞麻籽隔夜燕麥和抹茶優格
Keine Bewertungen
獅子頭白菜滷
Keine Bewertungen
牛肉壽喜燒
Keine Bewertungen
夏威夷豆巧克力餅乾
Keine Bewertungen
薄荷小黃瓜檸檬汁
10 Min
白蘿蔔豬肉捲佐芥末籽味噌醬
Keine Bewertungen
焗烤肉醬茄子捲
Keine Bewertungen
生菜包韓式豬里肌
1 Std. 40 Min
蘋果蛋糕 (TM6)
Keine Bewertungen
俄羅斯酸黃瓜湯
Keine Bewertungen
辣味香腸麵餃
Keine Bewertungen
松露野菇溏心蛋三明治
Keine Bewertungen