雪濃湯(使用金屬刀組隔板)

雪濃湯(使用金屬刀組隔板)

5.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 55min.
4 人份

Suroviny

  • 5100 克
  • 牛骨
    300 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 10 克
  • 米酒
    30 克
  • 牛腱肉 切塊(每塊約100克)
    300 克
  • 洋蔥 切塊
    150 克
  • 切蔥花
    10 克
  • 依個人口味調整
    ¼ - ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉 依個人口味調整
    ¼ 茶匙

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 15.5 g
Kalorie 514.5 kJ / 123 kcal
Tuk 4.5 g
Vláknina 0.5 g
Sacharidy 2.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...