Zařízení & příslušenství
四神湯(使用金屬刀組隔板)
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 55min.
4 人份
Suroviny
-
豬小腸 洗淨切小段300 克
-
米酒50 - 100 克
-
水1200 克
-
大薏仁 浸泡4小時100 克
-
乾燥蓮子 浸泡4小時30 克
-
茯苓15 克
-
鹽1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
12.6 g
Kalorie
1122.8 kJ /
268.6 kcal
Tuk
14.2 g
Vláknina
4.056 g
Sacharidy
28.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品專屬配件食譜
27 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan