
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 克 龍井茶葉
- 1500 克 水
- 20 克 薑 ,切片
- 700 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊,先以滾水川燙
- 5 顆 紅棗 (約15克)
- 1 茶匙 枸杞
- 3 片 甘草
- 150 克 新鮮綜合菇類 ,去根部,剝散
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 糖
- ½ 茶匙 米酒
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 451.6 kcal / 1887.7 kJ
- Protein
- 26.6 g
- Tuk
- 29.7 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Vláknina
- 1 g