蟹肉湯餃(使用金屬刀組隔板)

蟹肉湯餃(使用金屬刀組隔板)

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 50min.
4 人份

Suroviny

  • 蟹肉 用紙巾擦乾
    170 克
  • (1根切碎,3根切絲)
    4 根
  • 蒜頭
    4 粒
  • 香油
    2 茶匙
  • 切碎
    3 茶匙
  • 水餃皮
    12 張
  • 雞高湯
    1300 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 味醂
    1 大匙
  • 冰糖粉
    1 茶匙
  • 青江菜 切段
    8 枝
  • 打散
    1 顆

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 16.398 g
Kalorie 1092 kJ / 260 kcal
Tuk 5.134 g
Vláknina 2.688 g
Sacharidy 37.111 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...