Zařízení & příslušenství
蟹肉湯餃(使用金屬刀組隔板)
Příprava 30min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
蟹肉 用紙巾擦乾170 克
-
蔥 (1根切碎,3根切絲)4 根
-
蒜頭4 粒
-
香油2 茶匙
-
薑 切碎3 茶匙
-
水餃皮12 張
-
雞高湯1300 克
-
醬油1 大匙
-
味醂1 大匙
-
冰糖粉1 茶匙
-
青江菜 切段8 枝
-
蛋 打散1 顆
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
16.398 g
Kalorie
1092 kJ /
260 kcal
Tuk
5.134 g
Vláknina
2.688 g
Sacharidy
37.111 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品專屬配件食譜
27 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan