Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 克 薑 ,切片
- 10 顆 紅棗
- 1200 克 水
- 15 克 米酒
- 500 克 棒棒腿 ,川燙去血水
- 250 克 新鮮山藥 ,切塊(約3公分)
- 1 茶匙 枸杞
- 60 克 酒釀
- 1 - 2 茶匙 鹽
- 1 茶匙 糖
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2090.4 kJ / 500.1 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Sacharidy
- 27.4 g
- Tuk
- 29.8 g
- Vláknina
- 2 g