
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 løg (ca. 150 g), skåret i kvarte
- 50 g bacon skåret i stykker
- 100 g gulerødder skåret i stykker
- 20 g olivenolie
- 100 g selleristilke skåret i stykker
- 150 g kartofler skrællede og skåret i kvarte
- 150 g porrer trimmede og skåret i stykker (1 cm)
- 200 g gule ærter (se tip)
- 1000 g vand
- 2 spsk grøntsagsbouillon (se tip)
- 1 spsk merian, frisk kun blade
- 2 knivspidser sort peber, stødt efter smag
- 4 wienerpølser
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 365 kcal / 1533.5 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 16 g
- Vláknina
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Sodík
- 634.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho
Ninguna valoración
Cremet ærtesuppe
40min
Misosuppe med tofu
Ninguna valoración
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Ninguna valoración
Vietnamesisk pho
Ninguna valoración
Miso kyllinge suppe
Ninguna valoración
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Ninguna valoración
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Ninguna valoración
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Ninguna valoración
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Ninguna valoración
Aubergine cream soup
Ninguna valoración