
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 løg (ca. 150 g), skåret i kvarte
- 50 g bacon skåret i stykker
- 100 g gulerødder skåret i stykker
- 20 g olivenolie
- 100 g selleristilke skåret i stykker
- 150 g kartofler skrællede og skåret i kvarte
- 150 g porrer trimmede og skåret i stykker (1 cm)
- 200 g gule ærter (se tip)
- 1000 g vand
- 2 spsk grøntsagsbouillon (se tip)
- 1 spsk merian, frisk kun blade
- 2 knivspidser sort peber, stødt efter smag
- 4 wienerpølser
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 365 kcal / 1533.5 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 16 g
- Vláknina
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Sodík
- 634.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho
Brak ocen
Cremet ærtesuppe
40 min
Misosuppe med tofu
Brak ocen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Brak ocen
Vietnamesisk pho
Brak ocen
Miso kyllinge suppe
Brak ocen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Brak ocen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Brak ocen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Brak ocen
Vichyssoise med pasta
35 min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Brak ocen
Aubergine cream soup
Brak ocen