
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 løg (ca. 150 g), skåret i kvarte
- 50 g bacon skåret i stykker
- 100 g gulerødder skåret i stykker
- 20 g olivenolie
- 100 g selleristilke skåret i stykker
- 150 g kartofler skrællede og skåret i kvarte
- 150 g porrer trimmede og skåret i stykker (1 cm)
- 200 g gule ærter (se tip)
- 1000 g vand
- 2 spsk grøntsagsbouillon (se tip)
- 1 spsk merian, frisk kun blade
- 2 knivspidser sort peber, stødt efter smag
- 4 wienerpølser
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 365 kcal / 1533.5 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 16 g
- Vláknina
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Sodík
- 634.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho
Pas d’évaluation
Cremet ærtesuppe
40min
Misosuppe med tofu
Pas d’évaluation
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Pas d’évaluation
Vietnamesisk pho
Pas d’évaluation
Miso kyllinge suppe
Pas d’évaluation
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Pas d’évaluation
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Pas d’évaluation
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Pas d’évaluation
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Pas d’évaluation
Aubergine cream soup
Pas d’évaluation